Email
infohobbyaruhaz.hu
Telefon
+36 (1) 386 85 40

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon visszaigazolják. Ez – az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével –, a megrendelés beérkezését követő 24-48 órán belül megtörténik.

A megrendelt termék(ek) átvételének módjai:

  1. Személyes átvétel esetén, amint megrendelését összekészítettük, e-mail-ben értesítjük, hogy üzletünkben átveheti csomagját az 1116 Budapest, Kondorosi út 3. címen, hétfőtől péntekig 8:00-18:00; szombaton 8:00-17:00 óra között. A fizetés és számlázás a helyszínen, készpénzben vagy bankkártyával történik.
  2. GLS házhozszállítás esetén, a csomagban található számlát az áru átvételével egyidejűleg kell kifizetni. Az áru és a szállítási díj összegét egyben kéri el a futár.

Felhívjuk figyelmét, hogy az agyag, gipsz és virágcserép rendelése esetén, a csomag súlya miatt a szállítási költség több lehet. A szállítási díj a megrendelés után, utólag kerül felszámításra az alábbiak szerint:

Házhozszállítás esetén a minimum rendelési összeg: bruttó 1.000 Ft.

Viszonteladóknak:

– bruttó 20.000 Ft alatti rendelés esetén: 1.000 Ft

– bruttó 20.000 Ft-tól 50.000 Ft-ig: 2.000 Ft

– bruttó 50.000 Ft feletti megrendelés esetén: ingyenes

Intézményeknek:

– 1.500 Ft

– bruttó 15.000 Ft feletti rendelés esetén: ingyenes.

Magánszemélyeknek:

–  900 Ft

– bruttó 10.000 Ft feletti megrendelés esetén: ingyenes.

A GLS Kft. e-mail-t küld a Vásárló részére, hogy milyen időpontban fogja kiszállítani az árut a megadott szállítási címre. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni. A kiválasztott termékeket a rendelés visszaigazolását követően, általában 2-3 munkanapon belül kézhez veheti.

  1. Partnereink utólag is utalhatnak, banki utalás esetén Ön választhatja fizetési módként az utalást. A megrendelése után, külön e-mailben jelezzük, hogy összekészítettük a termékeket és ezután adjuk meg a számlaszámunkat, melyre utalhatja az összeget. Az utalásnál nagyon fontos, hogy megadja a rendelés számát, a gyors és pontos beazonosítás érdekében.