Email
infohobbyaruhaz.hu
Telefon
+36/30-694-4563

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon visszaigazolják.

A megrendelt termék(ek) átvételének módjai:

  1. Személyes átvétel esetén, amint megrendelését összekészítettük, e-mail-ben értesítjük, hogy üzletünkben átveheti csomagját az 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40. címen, hétfőtől-szombatig nyitvatartási időben. A fizetés és számlázás a helyszínen, készpénzben vagy bankkártyával történik.
  2. GLS házhozszállítás esetén, a csomagban található számlát az áru átvételével egyidejűleg kell fizetni. Az áru és a szállítási díj összegét egyben kéri el a futár, készpénzben vagy bankkártyával lehet rendezni.
  3. MPL házhozszállítás esetén, a csomagban található számlát az áru átvételével egyidejűleg kell fizetni. Az áru és a szállítási díj összegét egyben kéri el a futár, készpénzben vagy bankkártyával lehet rendezni.

A szállítási költség egy csomagra vonatkozik, 5 kg súlyhatárig!
Felhívjuk figyelmét, hogy az agyag, gipsz és virágcserép rendelése esetén, a csomag súlya miatt a szállítási költség több lehet! 5 kg felett a GLS által kiszámolt díjak kerülnek felszámolásra, amely súlytól függ, erről a vásárlót telefonon értesítjük!

A szállítási díj a megrendelés után, utólag kerül felszámításra az alábbiak szerint:

MPL szállítási árak

MPL házhozszállításos megrendelés után a Magyar Posta Zrt. által megadott díjat számolunk fel, amit személyesen egyeztetünk a vásárlókkal!

Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db, kérjük a megjegyzés rovatban jelezzék, ha ezzel a szállítási móddal szeretnék rendelésüket átvenni, a megrendelés leadását követően telefonon egyeztetjük a szállítás pontos címét.

MPL háznál történő kézbesítés esetén:

  • 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db
  • 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db
  • 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db

GLS szállítási árak

Magánszemélyeknek:

– bruttó 10.000 Ft alatti rendelés esetén: 1.290 Ft

– bruttó 10.000 Ft feletti megrendelés esetén: INGYENES

Viszonteladóknak:

– bruttó 50.000 Ft alatti rendelés esetén: GLS állapítja meg súlytól függően

– bruttó 50.000 Ft feletti megrendelés esetén: INGYENES

Intézményeknek:

– bruttó 30.000 Ft alatti rendelés esetén: GLS állapítja meg súlytól függően

– bruttó 30.000 Ft feletti megrendelés esetén: INGYENES

Házhozszállítás esetén a minimum rendelési összeg: bruttó 1.000 Ft.

A GLS Kft. e-mail-t küld a Vásárló részére, hogy milyen időpontban fogja kiszállítani az árut a megadott szállítási címre. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.