Email
infohobbyaruhaz.hu
Telefon
+36/30-694-4563

A Remo Hobby története 17-18 évvel ezelőtt kezdődött el. Amerikában, ahol már évtizedek óta divatja van a kézműves termékek készítésének. Egy tengerentúli út során fogalmazódott meg bennünk a cégalapítás gondolata. Az a sok gyönyörű alkotás és rengeteg alapanyag olyan hatással volt ránk, hogy mire a repülőgép Ferihegyen landolt, már biztosak voltunk benne, hogy ezt itthon is szeretnénk megvalósítani.

Hazaérve, az első teendőink a következők voltak: asztal, papír, toll, tervezés … Mivel pedagógusi háttérrel rendelkezünk, a kezdetektől fogva alapvetőnek számított, hogy kiemelten foglalkozunk a gyermekekkel. Az egész üzletet egy rehabilitációs intézethez tartozó helyiségben kezdtük, ahol sok foglalkozást tudtunk tartani az ott élő gyermekeknek. Maga a kreatív hobby egyébként is sok embernek segítséget ad ahhoz, hogy lelkileg kiegyensúlyozott legyen. Az alkotás öröme vagy a saját magunk által készített ajándék leírhatatlan boldogságot és lelki megnyugvást tud okozni. Ez a művészetterápia alapja is: alkotás, öröm, szárnyaló gondolatok, kiegyensúlyozottság, lelki egészség. Ezt adja a kreatív hobby azoknak, akik az alkotás energiájához nyúlnak. Ezért úgy gondoljuk, egy olyan piaci ágat választottunk, amely nem csupán termékeket kínál.

A kezdeti üzlethelyiséget kinőve, költöztünk el a jelenlegi, Kondorosi úti szállásunkra. Egy olyan üzletként próbál kis csapatunk kiszolgálni, ahol a vásárló szakmai segítséget, kedvességet, családias hangulatot talál. Workshopokkal és termékbemutatókkal segítjük az áruk- és a technikák prezentálását, valamint a viszonteladóink munkáját. Legfontosabb törekvésünk, hogy a standard kreatív alapanyagok mindig raktáron legyenek, emellett fontos számunkra, hogy az aktuális trend alapanyagait elsőként szerezzük be. Az alapoktól kezdve, a változatos újdonságokig, évszakhoz kapcsolódó kiegészítőkig, mindent megtalálnak nálunk a kreatívkodni vágyók. Kreatív helyiségünkbe bármikor betérhetnek a vásárlók és segítség mellett ki is próbálhatják a megvásárolt termékeket. Szervezett workshopjainkra olyan előadókat hívunk meg, akik különleges alkotásokat készítenek és mutatnak be az érdeklődőknek.

Igyekszünk gyümölcsöző kapcsolatot kialakítani olyan külföldi gyártókkal, akik különleges és jó minőségű termékeket állítanak elő. Az egyik ilyen gyártó a Daily Art cég, mely Litvániában gyárt varázslatos festékeket és alapanyagokat. Emellett a spanyol La Pajarita cég kiemelkedő partnerünk, egyedülálló termékeket kínálva a kreatív hobby piacon. Festékeink mellett nagyon széles skálát tudunk kínálni díszíthető fatermékekből, szalvétákból, gyöngyökből, papírárukból, a felsorolhatatlan számú dekortermék mellett.

Szívélyes üdvözlettel: Remetei Gabriella, Monostori Katalin és Remetei Béla